• Home
  • Bruidsmode Alkmaar

Bruidsmode Alkmaar

Ben je woonachtig in Almaar of omgeving en ben je op zoek naar een trouwjurk voor dé grote dag? Kom langs bij De Bruidslakei! Wij zijn niet gevestigd in Almaar zelf, maar je bereikt ons binnen circa een halfuurtje rijden vanaf Alkmaar. In onze bruidsmodezaak kun je betaalbare trouwjurken vinden. Wij verkopen voornamelijk trouwjurken tot 1500 euro. Benieuwd naar onze collectie trouwjurken? Bekijk hier direct ons aanbod!

Bruidsmode Alkmaar

Op zoek naar een goedkope trouwjurk?

Trouwen is geweldig, maar het kost ook heel wat. De feestlocatie, ringen, catering en dan is er natuurlijk ook nog de trouwjurk. Trouwjurken zijn in alle soorten maten en soorten verkrijgbaar. Qua budget kun je het zo gek maken als je wilt. In onze bruidsmodezaak verkopen wij voornamelijk betaalbare (goedkope) trouwjurken. De meeste trouwjurken in ons assortiment worden verkocht onder de €1500,-. Heb je een kleiner budget? Neem contact met ons op! Wij adviseren je graag. Zo verkopen wij bijvoorbeeld bruidsjurken van het merk Amélie. Dit zijn jurken in de prijsklasse van €495,- tot €895,-. Wij zorgen ervoor dat je er prachtig uit komt te zien! Ongeacht het budget. Ben je dus op zoek naar een betaalbare trouwjurk? Kom langs! Het is zeker het ritje waard vanaf Alkmaar.

Bruidsaccessoires

We snappen dat je graag je accessoires wil afstemmen op je jurk. Heb je bij ons een prachtige jurk gevonden? Je hoeft niet naar een andere winkel voor de accessoires. Wij hebben namelijk een compleet aanbod bruidsaccessoires. Denk hierbij aan bruidsschoenen, haaraccessoires, bruidslingerie, bruidshandschoenen enzovoort.

Wij volgen altijd de laatste trends!

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van bruidsmode, bezoeken wij regelmatig diverse bruidsmodebeurzen. Hierdoor kunnen we je altijd vertellen wat de laatste trends zijn. Natuurlijk is dit ook terug te zien in onze eigen collectie.

Onze winkel nabij Alkmaar is geopend op afspraak

Om ervoor te zorgen dat we écht de tijd voor je hebben, zijn we enkel op afspraak geopend. Hierdoor kun je op je gemak onze collectie betaalbare bruidsmode bekijken. Natuurlijk kun je je vriendinnen of familie meenemen. Een pasafspraak is bij ons snel gemaakt! Het passen van een bruidsjurk op afspraak is de hele week mogelijk. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds. Daarnaast zijn wij ook in het weekend geopend.Vanaf Alkmaar zijn wij te bereiken binnen circa 30 minuten rijden. Klik hier voor een routebeschrijving!

Ook voor een maatje meer!

Heb je een maatje meer? Geen probleem! Wij zijn hét adres nabij Alkmaar voor een complete collectie bruidsmode. Dus ook voor een maatje meer!

Gekleurde trouwjurken nabij Almaar

Ben je op zoek naar iets anders dan traditioneel wit? Wereldwijd worden er steeds meer gekleurde trouwjurken gemaakt. Ben je op zoek naar een bruidsmodewinkel met gekleurde trouwjurken nabij Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!