Betaalbare bruidslingerie van Poirier, Carnival, Kleemeier en Di Lorenzo

Welkom op de bruidslingerie pagina van de BruidsLakei.                    

DIRECT NAAR DE WEBSHOP

De juiste bruidslingerie zorgt ervoor dat de vrouwelijke lijnen van de bruid worden geaccentueerd en dat de bruidsjurk volledig tot zijn recht komt. Omdat de torselet onder je trouwjurk zit, denken veel bruidjes dat het minder belangrijk is. Echter bruidslingerie werkt corrigerend en is verkrijgbaar in alle maatvoeringen. Hierdoor heb je op de belangrijkste dag van je leven de mooiste pasvorm in zit je trouwjurk als gegoten.

30354 torselet st812-01 GS-1000J 002 3 45-230J 2

Er is lingerie en er is bruidslingerie. Bruidslingerie van Poirier, Kleemeier en Di Lorenzo zijn speciaal ontworpen voor bruidsmode en alleen maar te verkrijgen bij erkende bruidsmodewinkels. Enkele voorbeelden zijn laag uitgesneden torseletten, gladde lingerie, slips met speciaal opschrift, kousenbandjes, stockings/panty's, etc.

Daarnaast zijn Poirier en Kleemeier ook leverancier van allerlei accessoires zoals hoepels/petticoats, paraplu's met leuke opdrukken, kledingbags etc.

Enkele tips voor het kiezen van de juiste bruidstorselet:

- Bij alle torselets staat een maattabel vermeld, meet jezelf nog eens op volgens de omschrijving en bepaal aan de hand daarvan de maatvoering. Je zult zien dat de torselet dan altijd goed past.

- Zorg er bij het aantrekken voor dat de torselet aan de achterzijde naar beneden wordt getrokken, hierdoor sluit de cup goed aan.

- Kleemeijer en Di Lorenzo zijn door hun extra belijning in de cup zeer geschikt voor cupmaat D en hoger.

Overtuig u zelf, verzenden is gratis binnen Nederland en we nemen uw lingerie ook retour wanneer deze onverhoopt toch niet past. De enige voorwaarden die we er aan stellen is dat de lingerie binnen 14 dagen in de originele verpakking retour gestuurd is, niet gedragen is en in originele staat moet zijn. Natuurlijk mag het wel gepast worden.

NAAR DE WEBSHOP

Veel plezier met de voorbereiding en het uitzoeken van uw bruidslingerie.

Liefs Debby Brons