Trouwringen "Albino"

Trouwringen

Als je mij (Debby) vraagt wie heeft de mooiste trouwringen collectie van Noord-Holland, dan komen we uit bij Albino uit Heerhugowaard. Bart, de eigenaar, heeft een blog geschreven over hun unieke collectie trouwringen en hij heeft een aantal van mijn vragen beantwoord. Combi blog en interview! Bart en zijn vader hebben een veel kennis over de materialen en bewerkingen van trouwringen en ze zijn betaalbaar, dat maakt ze sterk. Willen jullie zelf een trouwring ontwerpen, dan ben je zeker hier aan het juiste adres. Ik wil jullie graag even voorstellen aan Bart.

Leuk dat jullie mijn blog willen lezen, mijn naam is Bart Knijn en ik ben eigenaar van Albino trouwringen.
Mijn vader heeft zich 40 jaar terug willen onderscheiden van andere merken trouwringen en is met een eigen merk trouwringen begonnen, namelijk Albino.

In die 40 jaar is onze collectie uitgegroeid naar een zeer uitgebreide collectie. Dat is altijd ons uitgangspunt geweest voor ons merk, een eigen stijl en toch voordelig in prijs.
Van vingerafdruk tot elkaars hartslag in de ring, er is veel mogelijk.

Is goud nog altijd het meest gekozen metaal en heeft het nog een speciale betekenis?

Goud wordt nog het meest gebruikt, de meest voorkomende reden is dat de bruidsparen het een mooie kleur vinden en op platina na het beste materiaal is om trouwringen van te maken. 2 kleuren goud is momenteel helemaal in. Wij hebben ons eigen Albino meesterteken in de ringen staan en dat is een waarborg. “De klant heeft de beste kwaliteit goud”. Ze krijgen dan ook levenslange garantie op het materiaal. Goud op zich heeft geen bepaalde betekenis voor het huwelijk, de ring wel, deze staat voor een eeuwige cirkel, een symbool voor eeuwigheid.

Zijn er nog nieuwe metalen waar trouwringen tegenwoordig van worden gemaakt?

Ja, palladium is een nieuw materiaal.
De kleur lijkt op witgoud maar heeft ook weg van titanium. Het is zeer slijtvast en is ook goed te solderen, dus mocht na vele jaren de ring te groot of te klein zijn is deze altijd onzichtbaar aan te passen.
Wij smelten palladium ook in het witgoud, zodat je het wit goud niet op kleur hoeft te rodineren, voordeel is dat de ring altijd zijn witte kleur behoud (goeie vraag).

fullsizerender1

Dat de naam Albino Trouwringen een begrip in Noord-Holland en zelfs in de rest van Nederland, dat maakt ons erg trots op ons product!

Zijn jullie nieuwsgierig naar onze collectie of hebben jullie vragen, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer info check de website www.albino.nl
Of kom langs in onze gezellige winkel, wij nemen graag de tijd voor jullie.

Vriendelijke groet Bart Knijn.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen