Trouwen in een tent

Trouwen in een tent

Trouwen in een tent: zoveel wensen, zoveel mogelijk!

Zodra het besluit om te gaan trouwen is gevallen, ga je al snel op zoek naar een geschikte locatie voor jullie trouwfeest. Zijn jullie op zoek naar een originele locatie? Wil je een trouwdag beleven waar jullie met een fijn gevoel op terug kunnen kijken? Wil je dat de gasten zich jullie unieke bruiloft blijven herinneren?

Trouw in een tent en maak er een dag van die er precies zo uitziet als jullie in gedachten hebben! Een tent is volledig naar jullie wensen aan te passen. Niet alleen qua type tent, ook qua locatie, grootte en stijl. Zo creëer je prachtige bruiloft herinneringen.

Realiseer jullie bruiloft op iedere gewenste locatie
Wil je de gehele trouwceremonie op een bijzondere locatie houden of willen jullie alleen het feest in een tent doen? Dit is beide mogelijk. Kies voor een zonnige bruiloft aan het strand, geef een heuse trouwerij in jullie eigen tuin of kies voor een sprookjesachtig geheel in het bos.

Gaan jullie voor een grote feesttent of kiezen jullie voor een knusse kleine tent?
Bij een vaste locatie zit je vast aan een bepaald aantal vierkante meters. Trouw je in een tent, dan is die tent zo groot op te bouwen als je zelf wenst.

Is het motto: hoe meer zielen hoe meer vreugd? Een grote tent biedt superveel plaats voor jullie gasten. Willen jullie de mooiste dag van jullie leven liever in een intiem gezelschap vieren? Kies dan voor een kleinere, knussere tent.

Geef jullie feesttent een eigen karakter
Aankleding vormt een belangrijk aspect van een trouwfeest. Weten jullie al wat voor decoratie jullie wensen? Een tent vormt zelf al een bijzonder decor voor jullie bruiloft. Richt de tent verder helemaal in naar jullie wensen en geef de tent daarmee ook een geheel eigen karakter.

Kies bijvoorbeeld voor een romantisch ingerichte tent met witte lampionnen, een loungehoek met kussentjes, een fijne dansvloer, bloemen op tafel en sfeervolle verlichting. Hebben jullie een specifiek thema dat jullie deze dag willen uitdragen? In een tent kunnen jullie dit thema volledig tot zijn recht laten komen.

Bij ieder weertype kun je trouwen in een tent
Lente, zomer, herfst of winter. Trouwen in een tent kan het hele jaar door. Een tent biedt ook perfect onderdak wanneer de weergoden jullie niet goed gezind zijn. Zo is een tent bestand tegen regen, windstoten en kou en is deze gedeeltelijk open te zetten bij warm weer.

In een tent zitten jullie dus altijd warm, droog en sfeervol. En het huren van een bruilofttent is natuurlijk niet alleen maar praktisch. Het ziet er ook prachtig uit!

Hoe kom je aan zo’n veelzijdige bruilofttent?
Met een trouwtent kan je jullie dromen omzetten in werkelijkheid. Kontent Structures biedt jullie genoeg mogelijkheden om jullie trouwdag uniek te maken. Je kan een tent in vele soorten en maten huren en deze vervolgens helemaal aanpassen aan jullie wensen. Zo creëer je een trouwlocatie die helemaal eigen is.

Dit artikel is geschreven door Wendy, parttime tekstschrijver voor Kontent Structures, fulltime liefhebber van bruiloften.

http://tentenverhuur.nl/feesten-en-evenementen/

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen