The Perfect Wedding

The Perfect Wedding

Hoe houd ik mijn bruiloftplanning overzichtelijk?

Het plannen van een bruiloft is een klus op zich. Waarschijnlijk heb je nooit eerder zo’n groot feest georganiseerd (een verjaardag met 30 personen was misschien wel het grootste ‘evenement’ tot nu toe). Maar hoe houd je het overzichtelijk en zorg je ervoor dat je niks vergeet?

Online Planningtool

In het begin is het allemaal nog leuk (ondanks dat je misschien geen flauw idee hebt waar je moet beginnen), maar naarmate de grote dag nadert, begint de stress enigszins toe te slaan. Ben ik iets vergeten? Is mijn jurk wel op tijd klaar? Hebben we de kaarten al uitgezocht? Don’t panic! Je kunt rustig blijven ademhalen, want ThePerfectWedding.nl heeft speciaal voor jou een online planningtool ontwikkelt! Zij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het plannen van een bruiloft en maken het daarom graag een stuk overzichtelijker voor jou.

Alles overzichtelijk

In deze online planningtool kun je verschillende onderdelen van de planning overzichtelijk bijhouden. Naast het beheren van je budget is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het complete draaiboek van je bruiloft en de gastenlijst samen te stellen. En vergeet vooral de checklist niet! Hier vind je alle taken die je tijdens de planning van je bruiloft moet uitvoeren. En omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is, kun je uiteraard ook zelf taken toevoegen en verwijderen. Zo kun je dus nooit een onderdeel vergeten!
Ook biedt de planningtool de mogelijkheid om een leverancierslijst samen te stellen. Handig om te printen voor je ceremoniemeester, dan hoef jij je daar in ieder geval niet meer druk om te maken ;).

Inspiratie

Naast de planningtool vind je op ThePerfectWedding.nl een ruim aanbod aan informatie en inspiratie voor jouw bruiloft. En voor het gemak kun je deze inspiratie opslaan in jouw eigen profiel, zodat je al jouw favoriete artikelen en foto’s bij elkaar hebt voor het plannen van de mooiste dag van je leven! So don’t panic en geniet van de planning!

Have a perfect day!

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen