Micha & Diana's Patisserie

Micha & Diana's Patisserie

Bruidstaarten en andere zoetigheden, zo mooi en lekker.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De tijd van alles uitzoeken, plannen en organiseren van jullie bruiloft is aangebroken. Een bruidstaart hoort daar natuurlijk ook bij. Bij Micha en Diana's pâtisserie is de kennis en vakmanschap in huis om je bruidstaart tot één van jullie mooiste momenten van de dag te maken. Er is een ruime keuze aan vullingen die in eigen pâtisserie worden ontwikkeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met vanille uit Madagaskar en citroen en verse aardbeien of een framboosbavaroise met witte chocolade mousse. 

Bruidstaart laten maken door Micha & Diana's pâtisserie 

Romantisch of strak, bont of pastel? Witte chocolade met framboos of toch liever een frisse Champagne vulling? Zoveel mensen, zoveel wensen zullen we maar zeggen. Het bruidspaar van tegenwoordig weet wat er mogelijk is en weet wat ze wil. Door programma’s als Cakeboss, Heel Holland bakt en Amazing Weddingcakes zijn mensen enorm op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Aan ons de schone taak om voor hen de droombruidstaart van hun leven te creëren. En weet je? Als bruidstaartspecialist doen wij niets liever. Mee op die roze wolk en een zo goed mogelijk beeld vormen van hun wensen.

logo

Een inspiratie bord is een veel gebruikte manier om een indruk te krijgen van de sfeer en uitstraling van de bruiloft en helpt bij de beeldvorming. Dus wees creatief en plak en knip je suf! Verschillende kleuren, materialen, stoffen en plaatjes, alles mag. Speur het internet af voor jullie perfecte bruidstaart en daag ons uit!

OneDayWedding MD 41 13

Micha & Dian's Patesserie

Oosterwijzend 44a

1616 LD Hoogkarspel

Tel. Micha: 06-520 524 56
Tel. Diana: 06-432 009 33
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

http://michas.nl/Home

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen