Trouwbeurs Alkmaar AFAS stadion

Trouwbeurs Alkmaar AFAS stadion

3e editie Trouwbeurs Alkmaar
Een mix van tradities en trends

ALKMAAR – Organisatiebureau Njoy & Party en de afdeling Evenementen van AZ organiseren op zondag 17 januari 2016 de derde editie van Trouwbeurs Alkmaar. Dit unieke evenement wordt van 10.00 tot 16.00 uur gehouden in de stijlvolle Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion.

"BABS" Manon Dijkshoorn

Dertien

Begin 2001 stond er een advertentie in een plaatselijk krantje. De gemeente Zeevang was op zoek naar een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

Ik solliciteerde en werd uitgenodigd voor een gesprek met het hoofd burgerzaken. Het bleek dat ik de enige sollicitant was. Als opdracht kreeg ik mee: schrijf een fictieve trouwspeech. Ik interviewde een bevriend stel en vermengde hun antwoorden met het verhaal van onze eigen trouwambtenaar. Ten overstaan van 4 medewerkers van de gemeente stak ik het gefingeerde liefdesverhaal af. Twee van hen vormden het bruidspaar, de anderen de getuigen. Mijn toespraak werd met luid applaus ontvangen, en kort daarna werd ik op een zonnige dag in Haarlem beëdigd.

 

Fluitist Paul Smithuis

Fluitist Paul Smithuis

Live muziek tijdens jullie bruiloft heeft absoluut meerwaarde. Het maakt je dag nog meer persoonlijk en warm. Natuurlijk is het uiteraard afhankelijk van waar je zelf van houdt. Het is misschien niet iets waar je direct aan denkt en mee bezig gaat als je start met het plannen en organiseren van je trouwdag. Ik hoop dat ik jullie wat meer informatie kan geven zodat je straks gaat kiezen voor muziek die écht bij jullie past.

 

 

Gastblog TrouwTrendy

Gastblog TrouwTrendy

Het uitkiezen van je trouwjurk, iets waar je wellicht als klein meisje al van droomde en misschien wel één van de eerste dingen waar je aan dacht nadat je aanstaande voor je op zijn knieën ging. Aan het uitkiezen van je trouwjurk schenk je veel aandacht, grote kans dat je er een gezellig dagje uit van maakt met vriendinnen en moeders. Ook na het uitkiezen van de perfecte jurk, zal je deze nog een aantal keren aanhebben om af te passen. Jij, en ook je moeder en misschien vriendin(nen), weten dus wel aardig goed hoe je er op jullie grote dag uit gaat zien.

Bruidsmode label Enzoani

Bruidsmode label Enzoani

Het merk Enzoani is ontstaan in 2006, waarna het al snel begon te groeien en kon concurreren met verschillende topmerken in de bruidsindustrie. Door het combineren van traditionele en moderne Europese stijlen, werden unieke - met de hand ontworpen – jurken gecreëerd. Met de focus op het ontwerpen van jurken in een innovatieve stijl, uitzonderlijke kwaliteit en bovenal een perfecte pasvorm, is Enzoani uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde merken in verschillende landen binnen en buiten Europa. Enzoani is een jong en dynamisch bedrijf, die zich heeft bewezen als expert op het gebied van high fashion en designs met prachtige details.