Trouwen in een tent

Trouwen in een tent

Trouwen in een tent: zoveel wensen, zoveel mogelijk!

Zodra het besluit om te gaan trouwen is gevallen, ga je al snel op zoek naar een geschikte locatie voor jullie trouwfeest. Zijn jullie op zoek naar een originele locatie? Wil je een trouwdag beleven waar jullie met een fijn gevoel op terug kunnen kijken? Wil je dat de gasten zich jullie unieke bruiloft blijven herinneren?

Trouw in een tent en maak er een dag van die er precies zo uitziet als jullie in gedachten hebben! Een tent is volledig naar jullie wensen aan te passen. Niet alleen qua type tent, ook qua locatie, grootte en stijl. Zo creëer je prachtige bruiloft herinneringen.

Lilly Bridal

Lilly Bridal

Lilly Bridal Collection 2018

De nieuwe collectie 2018 van het Deense merk Lilly is binnen.

Bij De BruidsLakei werken wij al een aantal jaar met dit mooie merk. Lilly staat voor intens, dromerig met geweldige details. 

Micha & Diana's Patisserie

Micha & Diana's Patisserie

Bruidstaarten en andere zoetigheden, zo mooi en lekker.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De tijd van alles uitzoeken, plannen en organiseren van jullie bruiloft is aangebroken. Een bruidstaart hoort daar natuurlijk ook bij. Bij Micha en Diana's pâtisserie is de kennis en vakmanschap in huis om je bruidstaart tot één van jullie mooiste momenten van de dag te maken. Er is een ruime keuze aan vullingen die in eigen pâtisserie worden ontwikkeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke bruidstaart met prosecco of champagne vulling met rood fruit, een crème mousseline met vanille uit Madagaskar en citroen en verse aardbeien of een framboosbavaroise met witte chocolade mousse. 

The Perfect Wedding

The Perfect Wedding

Hoe houd ik mijn bruiloftplanning overzichtelijk?

Het plannen van een bruiloft is een klus op zich. Waarschijnlijk heb je nooit eerder zo’n groot feest georganiseerd (een verjaardag met 30 personen was misschien wel het grootste ‘evenement’ tot nu toe). Maar hoe houd je het overzichtelijk en zorg je ervoor dat je niks vergeet?

Trouwringen "Albino"

Trouwringen

Als je mij (Debby) vraagt wie heeft de mooiste trouwringen collectie van Noord-Holland, dan komen we uit bij Albino uit Heerhugowaard. Bart, de eigenaar, heeft een blog geschreven over hun unieke collectie trouwringen en hij heeft een aantal van mijn vragen beantwoord. Combi blog en interview! Bart en zijn vader hebben een veel kennis over de materialen en bewerkingen van trouwringen en ze zijn betaalbaar, dat maakt ze sterk. Willen jullie zelf een trouwring ontwerpen, dan ben je zeker hier aan het juiste adres. Ik wil jullie graag even voorstellen aan Bart.