tweedehands bruidsjurk via Marktplaats

Trouwjurk kopen via Marktplaats, doen of juist niet doen?

Voor de mooiste dag van uw leven bent u op zoek naar een trouwjurk waarin u de hele trouwdag wilt stralen. De bruidsjapon heeft u maar 1 dag van uw huwelijk aan, maar dat is dan wel gelijk het grooste deel van de huwelijksdag en deze dag wilt u natuurlijk wel het stralende middelpunt zijn.

Veel bruidjes vinden nieuwe trouwjaponnen erg duur en willen daarom een trouwjurk welke al eens is gebruikt, begrijpelijk als je ziet dat bruidsjaponnen soms wel meer dan €2000,= kosten. Neem in je overweging wel mee dat een 2de hands trouwjapon al eerder is gedragen en dat er aan de pasvorm veel gedaan moet worden. Vaak betreft het ook een model van voorgaande collecties.

De Bruidslakei heeft de collectie voor de prijsbewuste bruid. Bruidsjurken beginnen bij ons al vanaf €200,- en zijn altijd nieuw en nooit gedragen. Een collectie houdt bij ons ook in dat we meerdere japonnen in jou maat op voorrad hebben, maar ook betaalbaar zijn in bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie , haaraccessoiressluiers, petticoats en hoepels en ander accessoires.

Ben je nog niet overtuigd?

Neem een kijkje in o.a. onze sale afdeling of kom vrijblijvend in de winkel kijken en passen. Je zult versteld staan van de prijsgunstige mogelijkheden.

Veel liefs,

Debby Brons