Hoepel

Enkele weken geleden een hoepel besteld bij Debby. Omdat ik niet zeker wist of ik wel of geen hoepel wilde heb ik lang getwijfeld met bestellen. Debby gaf mij de mogelijkheid de hoepel te alle tijden terug te mogen sturen ivm mijn twijfels. Keurig verpakt werd de hoepel snel bezorgd, ik ben heel tevreden over de producten en de service van de bruidslakei!

Just for you

Via Facebook in contact gekomen met de bruidslakei. Opeens kwam mijn droomjurk voorbij. Zonder aarzelen heb ik contact opgegemomen met Debbie en heb de jurk besteld. Zonder passen maar gewoon via de juiste maten door te geven. De jurk is in het echt nog mooier en hij gaat perfect passen met hier en daar een kleine aanpassing . De jurk is op maandag verstuurd en dinsdag was hij al in huis. Debbie dank voor de goede en snelle service.

Jurk 'just for you'

Jurk  'just for you'

Vanaf de eerste afspraak heb ik een goed gevoel bij de Bruidslakei. Debby verstaat haar vak, geeft goede adviezen en snapt wat een ander voor zich ziet. Ook heeft ze een hoop geduld ( nodig voor twijfelaars zoals ik). Mijn jurk is uiteindelijk langer gemaakt en in de omvang ingenomen. Ik vond het even spannend, maar het resultaat is prachtig geworden. Debby super bedankt! Anne

Echt een aanrader..

Echt een aanrader..

Mede dankzij de bruidslakei hebben wij gisteren een geweldige trouwdag gehad. Ons dochtertje, tevens bruidsmeisje, was supertrots op haar schoenen-met-hakje en mijn tiara is van alle kanten bewonderd. Debby Brons kwam met goede adviezen en heeft razendsnel alles geleverd. Deze internetshop is een aanrader voor elke aanstaande bruid!! Debby bedankt!!

Met vriendelijke groet, Karin Nelissen

in 1x goed

Een pasafspraak met Debby was zo gemaakt. Na een aantal jurken passen kwam Debby met de perfecte bruidsjapon aan. Ze zag het goed aan mijn reactie dat ik deze bruidsjapon wel erg mooi vond. De rits ging wat lastig dicht maar omdat ik net 3 maanden geleden bevallen was zouden we er voorlopig niets aan veranderen. Na 2 maanden was dit ook het geval de jurk zat als gegoten en geen enkele twijfel over de keuze. Ook had Debby een ruime keuze aan trouwschoenen en ben blij dat ik ook passend lingerie heb uitgekozen. Alles bij elkaar maakt het helemaal af. Uiteraard zegt men dat je er mooi uitziet op je bruiloft. Maar ik voelde me ook beeldschoon :-) Bedankt voor het goede advies en snelle service bij het vermaken van het armbandje en het ruilen van de body.