Geweldige service!

Via de website bij jullie mijn hoepel en lingerie gekocht, erg goed geholpen via mail contact, alles snel geleverd en goed meegedacht over hoe we het zo goed en passend mogelijk konden krijgen. Na verschillende maten te hebben gepast, de rest retour gestuurd en ook dit is keurig afgehandeld. Als jullie dichterbij hadden gezeten had ik graag ook de rest bij jullie gekocht! Nog een week en dan mag ik het aan, dank voor de service!

Super service en prachtige artikelen!

Net de schoenen Anika, van Rainbow club binnen. Wauw! Maat was gelijk goed en ze zitten heerlijk. Prachtige schoenen. Ook de bolero is prachtig, Bedankt! Levering duurde even, maar hier werd ik netjes van op de hoogte gesteld, dus geen probleem!

Bruidsschoenen Jade pearl

Eindelijk super mooie bruidsschoenen gevonden. En super goede service en geduld. Goed mail verkeer. Echt een aanrader "De BruidsLakei" 30-05-2014 word een super dag. Bedankt Bruidslakei en Debby Groeten Elisa

Zo blij!

Wat een mooie winkel en vooral geweldige persoonlijke service. Ik had zelf al 2 jurken in mijn gedachten, maar je had er zelf ook nog een paar jurken gepakt die misschien voor mij geschikt waren. De winkel ziet er echt mooi uit, met alles erbij, schoenen, ondergoed, sieraden, etc. Super. En ik ben zo blij, want ik heb " mijn" jurk gevonden! Dank je wel. Groetjes, Erika

Torselet

Een aantal weken geleden een torselet besteld bij Debby, terwijl ik mijn maat niet goed wist. Ook al kon ik niet langskomen in de winkel, toch heel goed geholpen via de mail, de mogelijkheid om de torselet mee te nemen naar een andere winkel en uiteindelijk de goede maat gevonden! Ik ben er heel blij mee, hartelijk bedankt!

Het was geweldig

Dank je Debby voor de tijd die je voor mij en mijn vriendinnen had. Je hebt een hele mooie winkel met erg veel sfeer. De jurken die je hebt zijn erg mooi! Voor iedereen een aanrader om er naar toe te gaan! Je wordt er prettig rustig en prive geholpen!!